КРЕДИТНА СПІЛКА ЯК УЧАСНИК ВІДНОСИН У СФЕРІ ГОСПОДАРЮВАННЯ - O.M. Zubatenko (Економіка та право, 2024)
У статті акцентовано увагу на важливій ролі кредитних спілок у вирішенні проблеми фінансування діяльності суб’єктів господарювання, а також розглянуто перспективні напрями здійснення кредитними спілками господарської діяльності. Розроблено пропозиції щодо вдосконалення чинного законодавства України в досліджуваній сфері.