Практична підготовки майбутніх галузевих фахівців на базі Центрів прикладних кваліфікацій - Tetiana Postoіan (Педагогічний дискурс, 2015)
У статті на засадах позитивного світового досвіду професійної підготовки кадрів пропонується система практичної підготовки фахівців виноградарсько-виноробної галузі АПК на базі Центрів прикладних кваліфікацій – учасників виноградарського кластеру.