Gids in het Volkendundig Museum. (Koninklijke Vereeniging Koloniaal Instituut, 1927)
v.1 : De Volkenkaart van Nederlandsch - v.2 : Bali en Lombok - v.3 : Sumatra - v.4 : Het Indoeisme - v.5 : Java - v.6 : Praehistorie en Anthoropologie v.7 : De Molukken - v.8: Niew Guinee - v.9 : Celebes - v.10 : De Timorgroep en de Zuid-Wester- Eilanden v.11 : De Inlandsche Scheepvaart - v.12 : Borneo - v.13 : De Indianen en Boschnegers van ...